Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Avarastin tarina 2020

Toni Auvinen Avarasti Oy on kuntien digitalisaation, muutoksen ja uudistumisen ykköstoimija, joka tarjoaa kunta-alan asiantuntijapalveluja kunnille, kuntayhtymille ja kuntien yhtiöille. Yrityksen visiona on tavoittaa kaikki Suomen kunnat vuoteen 2025 mennessä!

Avarastin muuton ollessa loppusuoralla uusiin toimitiloihin yrityskeskus Innocumissa Siilinjärvellä on aika avata Avarastin tarinaa. Yrittäjä Toni Auvinen on toiminut kunta-alalla vuodesta 2001 mm. valtuuston puheenjohtajana, kunnanjohtajana ja ICT- ja digijohtajana.

Avarasti on pieni yritys, joka hyödyntää ketterästi eri alojen asiantuntijoita ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijayritysten kanssa. Näin toimien yritys voi tarjota paljon omia resursseja laajempaa ja syvällisempää sekä asiakkaan tarpeen mukaista osaamista.

Avarastin palvelulupaus on tuntea kunta-ala, kunta-alan toimijat ja asiakkaiden todelliset tarpeet. Avarastin asiakkaana kuljet kunta-alan kehityksen kärjessä ja olet mukana muotoilemassa kunta-alan uusia ideoita ja innovaatioita. Avarastissa rakennetaan kuntien tulevaisuutta!

Palvelulupaus ei ole markkinointipuhetta: kaikilla Avarastin asiantuntijoilla on monipuolinen kuntakentän käytännön työkokemus. Asiantuntijoiden omat kokemukset auttavat asettumaan kuntatyöntekijöiden ja -johtajien kenkiin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Avarastin näkökulmat ovat tuoreita: kuntien kanssa tuotetaan uusia toimintamalleja avarakatseisesti, ratkaisukeskeisesti ja kunkin kunnan erottuvuustekijöitä tukien. Asiantuntijat eivät tyrkytä samaa mallia kaikille tai usko, että Suomessa on vain kourallinen kehittyviä kuntia!

Apua ja tukea löytyy heti: Avarasti-verkkokaupan tuotteistetut puhe-, koulutus-, konsultointi- ja kirjoituspalvelut ovat tilattavissa kiinteällä hinnalla nopeasti ja helposti. Samasta paikasta löytyy paljon kunta-alan ajankohtaista sisältöä, jotka ovat maksutta käytettävissä.

AVARASTI-verkkokaupan palvelut ja sisällöt laajenevat koko ajan. Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi täältä, pysyt mukana kunta-alan digitalisaation, muutoksen ja uudistumisen kärkijoukoissa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: