Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Avarasti-verkkokaupan asiantuntijat

Avarasti-verkkokaupasta tilattujen palvelujen tuottamisesta vastaavat kunta-alan asiantuntijat, joista esittelemme tässä blogissa Tonin ja Minnan.

TONI AUVINEN, YTM, yrittäjä, toimitusjohtaja, digitalisaation, muutoksen ja uudistumisen asiantuntija

”Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri ja suorittanut lisätutkintoja mm. johtamisesta, yrittämisestä ja matkailusta. Kasvoin perheyrityksessä ja perustin ensimmäisen yritykseni vuonna 2001 ja toisen 2005. Toimin yhdentoista vuoden ajan kunnallisissa ja maakunnallisissa luottamustehtävissä sekä useiden järjestöjen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä ennen siirtymistä kunnanjohtajaksi ja edelleen ICT- ja digijohtajaksi. Näiden lisäksi olen toiminut kunta-alalla erilaisissa tehtävissä aluekehittäjänä ja toimitusjohtajana kaiken kaikkiaan jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Syyskuussa 2019 aloitin Toni Auvinen Avarasti Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Harrastan monipuolista ulkoliikuntaa ja rakkain lajini on suunnistus. Asun Siilinjärvellä ja perheeseeni kuuluu vaimo, tytär ja koira. AVARASTI-verkkokaupan kautta voit tilata minut puhumaan, kouluttamaan tai konsultoimaan. HHJ-tutkinnon suorittaneena ja kokeneena hallitustyöskentelijänä olen käytettävissä myös hallitusammattilaisen tehtävissä.”

MINNA JAAKKOLA, FM, viestinnän asiantuntija, digitalisti ja humanistihörhö samassa pakkauksessa

”Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja tehnyt 20 vuotta töitä digitalisoituvien työyhteisöjen, muuttuvien toimintakulttuurien ja niistä viestimisen parissa. Erityisosaamistani ovat erityisesti maaseudun digitalisaatioon sekä tietoliikenneverkkoihin littyvät teemat. Rakastan yhteiskunnallista vaikutus- ja muutostyötä sekä pienempien puolesta työskentelyä. Olen työskennellyt kaupungin, kuntayhtiön, valtion, mikroyrityksen sekä suurten konsernien palveluksessa toimittajana, viestintäpäällikkönä, muutospäällikkönä sekä viestinnän asiantuntijana. Asun Pohjois-Savon pienimmässä kunnassa Tervossa, josta käsin olen jo vuosien ajan tehnyt täysipainoista digityötä Oulusta Helsinkiin ja naapurivaltioihin. Muutosjohtaminen ja strateginen viestintä ovat lempilapsiani 7-vuotiaan poikani lisäksi. AVARASTI-verkkokaupan kautta voit tilata minut puhumaan, vetämään kouluttamaan tai vaikuttamaan puolestasi asiantuntijakirjoituksella.”

Jos olet kunta-alan asiantuntija ja haluat tuoda osaamisesi esille ja myyntiin Avarasti-verkkokauppaan, voit lähettää tarinasi ja yhteystietosi sähköpostilla: toni.auvinen@avarasti.fi. Asiantuntijoiden joukkoa laajennetaan koko ajan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: