Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Työntekijäkokemuksen tavoitetila kunnissa

Kehittyminen

Olen saanut esimieheltäni riittävät tiedot ja tuen. Voin kehittää omaa työtäni ja olen saanut osallistua organisaation kehittymiseen. Suhtautuminen kokeilukulttuuriin on myönteistä ja siihen on varattu resursseja. Sisäiset ja ulkoiset verkostot sekä uudet digitaaliset yhteisöt edistävät työtäni. Uuden oppiminen on tärkein työelämätaito.

Työolosuhteet

Nykyaikaisten työvälineiden, laitteiden ja tietojärjestelmien avulla työ sujuu tehokkaasti missä vaan. Työskentely on tietoturvallista ja tietosuoja-asiat huomioidaan. Työn tukipalvelut toimivat joustavasti ja ympäristöä kehitetään jatkuvasti. Sisäiset ja asiakasprosessit on liinattu kaikesta turhasta. Viestintä on kohdennettua ja reaaliaikaista.

Johtaminen

Johtajana ja esimiehenä minulla on tiedolla johtamisen välineet sekä talouden ja toiminnan tilannekuva käytettävissäni. Tarvittavat tiedot on jäsennelty, löytyvät helposti ja ovat jaettavissa eteenpäin. Yhteydenpito on vaivatonta ja etäyhteydet käytössä. Minulla on rohkeus viedä uudistuksia läpi ja kyky saada muut mukaan.

Muutosvalmius

Digitalisaation merkitys on selvä koko organisaatiolle. Olemme miettineet mitkä asiat voivat muuttua ja miten me muutumme mukana. Epäkäytännöllisiä tapoja on korvattu toimivimmilla yhteisillä pelisäännöillä. Uusien teknologioiden hyödyntäminen tukee työtäni ja kohdentaa taloudellisia ja fyysisiä resursseja uudelleen.

Tulevaisuus

Tulevaisuuden näkymät ovat selkeät ja realistiset. Uudistumista johdetaan päämäärähakuisesti. Hallinto on tehokas ja päätöksenteko läpinäkyvää. Palvelutuotannon resurssit on kohdennettu oikealla tavalla. Digitalisaatiota hyödyntävä kilpailukykyinen toiminta-ympäristö on avoin uusille investoinneille ja työpaikoille.

Kiinnostuitko? Tutustu Avarastin tuotteistettuihin asiantuntijapalveluihin täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: