Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Unelmat toteutuvat – monipaikkaista yrittäjyyttä

Vaimoni valittiin opettajaksi Kilpisjärvelle, joten muutamme sinne elokuussa koko perheen voimin. Samalla kun unelmamme kokea Lapin vuodenkierto toteutuu, minä pääsen harjoittamaan monipaikkaista yrittäjyyttä. Koronavuosi opetti, että vaativatkin asiantuntijapalvelut ovat hoidettavissa etäyhteyksillä virtuaalisesti.

Monipaikkaisesta yrittäjyydestä puhutaan vähemmän kuin monipaikkaisesta työstä. Yritykset ovat perinteisesti kiinnitetty jo yhtiöjärjestyksessä tiettyyn paikkakuntaan. Avarastinkin kotipaikka säilyy Siilinjärvellä, vaikka yrittäjä itse muuttaa tilapäisesti muualle. Verkostoitumiseen perustuva liiketoimintamalli ei ole sidottu sijaintiin.

Avarasti palvelee yrityskeskus Innocumissa kesäkuun loppuun saakka ja sen jälkeen etäyhteyksillä tai paikan päällä asiakkaiden luona. Kaikki syksyn toimeksiannot toteutetaan sovitulla tavalla. Uusissa toimeksiannoissa hyödynnetään ensisijaisesti virtuaalista läsnäoloa, joka vähentää matkustamiseen kuluvaa aikaa, hiilijalanjälkeä ja asiakkaiden kustannuksia.

Monipaikkainen yrittäjyys on kiehtovaa, varsinkin niin eksoottisessa ympäristössä kuin mitä Kilpisjärvi tarjoaa. Kilpisjärvi ja koko käsivarsi kuuluu Enontekiöön, joka on pinta-alaltaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Lapissa Avarasti pääsee uuden kotikenttäedun myötä palvelemaan pohjoisen Suomen kuntia aiempaa paremmin.

Avarastissa rakennetaan kuntien tulevaisuutta ja edistetään kuntalaisten arjen sujumista. Uusi valtuustokausi, jälleen kiristyvä kuntatalous sekä tulevat hyvinvointialueet painavat päälle. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme tukea teitä digitalisaation, muutoksen ja uudistumisen pyörteissä!

PS. Kävin jo vuonna 2014 katsastamassa paikkoja Kilpisjärvellä. Matkakertomus löytyy täältä.

Toni Auvinen, yrittäjä, toimitusjohtaja

Toni Auvinen Avarasti Oy
Puhelin/WhatsApp: 0442450818
Sosiaaliset mediat: @avarastioy
Verkkosivut: www.avarasti.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: