Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Asiakaskokemuksen tavoitetila kunnissa

Palvelumuodot

Palvelut on kehitetty ja muotoiltu tarpeideni ja toiveideni mukaisesti. Palvelut ovat nykyaikaisia ja helposti saavutettavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Käytän palveluja omatoimisesti sähköisesti ja palvelujen käyttämiseen on tarjottu tarvitsemaani tukea. Digitaalisten ja perinteisten palvelumallien raja hälvenee.

Tietojen käyttö

Yhteisasiointi eri toimijoiden välillä on sujuvaa. Tietojani käytetään tietoturva ja tietosuoja huomioiden palvelutuotantoon osallistuvien kesken niin, että uutta tietoa kysytään vain kerran. Tietojen analysointi parantaa palveluja sekä varmistaa tasalaatuisuuden. Tietoni ja niiden käsittelytiedot ovat saatavillani.

Osallistuminen

Osallistumalla voin vaikuttaa minua koskeviin asioihin. Asioiden käsittely on avointa ja nopeaa. Tietoon perustuvat päätökset ovat perusteltuja. Viestintä tavoittaa minut monikanavaisesti ja yhteydenottoihini vastataan. Asiakastyytyväisyyden ja vuorovaikutuksen lisääntyessä koen palveluntarjoajan toimivan minua varten.

Helppous

Digitaalisilla ratkaisuilla asiointi ja palvelujen käyttäminen on aiempaa helpompaa. Saan varattua ajat laiteriippumattomasti ilman paikan päällä jonottamista. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät helposti. Koen, että tietotekniset taidot ovat uusia kansalaistaitoja ja digitaaliset palvelut ovat uusia lähipalveluja.

Ennakointi

Palvelutarjonta huomioi elämäntilanteeni ja muut tekijät ennakoiden. Palveluja ei tarvitse hakea, vaan ne tulevat luokseni oikea-aikaisesti. Monet asiat hoituvat automaattisesti asioimatta. Uudet teknologiat ja palvelumuodot ennakoivat asiakaskäyttäytymisen muutoksia ja lisäävät elinvoimaa.

Kiinnostuitko? Tutustu Avarastin tuotteistettuihin asiantuntijapalveluihin täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: